Menyasszonyoknak

 

Ahogyan Ő néz majd rád

Az esküvőd napja olyan alkalom, amikor semmi nem lehet túlzás a cél, hogy minden szem rád tapadjon és a leendő férjed elkápráztasd!

Van a pillanat, amikor az esküvő napján először pillant meg a vőlegényed menyasszonyként ragyogva. Ahogy akkor a szemedbe néz, azt soha nem fogod elfelejteni -egy RABOCSI menyasszony pedig ott és akkor tündöklő lesz, akár egy királynő. Ezért legyen a ruhád kidolgozott, megformált remekmű. Lehet szexi, lehet trendi, ha arra vágysz, de mindenképpen egyedi és ehhez a csodálatos alkalomhoz illő!

A menyasszonyi ruhád erre az alkalomra szól, az élmény egy egész életre. Tudnod kell viselned, de a RABOCSI menyasszonynak a próbák alatt lesz alkalma hozzászokni ahhoz, hogyan viselje, hogyan mozogjon táncoljon benne. Cserébe biztos lehet benne, hogy felejthetetlen és csodálatos látványt fogsz nyújtani.

 Igen, pontosan: a szó, amit szeretnél hallani a menyasszonyi ruháddal kapcsolatban: TÖKÉLETES!

 

Te is megengedheted magadnak

Tisztában vagyunk azzal, hogy az elmúlt időszak nem csak lelkileg, hanem anyagilag is iszonyú terheket rótt mindenkire. Emiatt azonban ne add fel az álmaidat, segítünk! Mi egyedi ajánlatokkal és nagy szeretettel várunk mindenkit.

Az esküvői kollekció aktuálisan elérhető darabjai megtalálhatóak a webshopon vagy személyesen megtekinthetőek az üzletben:
 
RABOCSI Nyíregyháza 
4400 Nyíregyháza Bocskai utca 14
+36306241443
 
Infoblokk