FB_PIXEL
TREND: A tengerparti esküvő
2. július 2019.
TREND: A tengerparti esküvő

Divat a tengerparton. Kulcsszó a praktikum! Ötletes, légies, szexi!

Már nem csak a karácsonyt és a szilvesztert töltik sokan egzotikus helyeken, de az esküvők szervezésénél is gyakran merül fel ötletként, hogy víz mellett, homokos tengerparton, esetleg pálmafák között, szűk körben szeretnék kimondani egymásnak a párok azt a bizonyos kis varázsszót, ami egy életre szól, aminek igazán ereje van, azt, hogy „igen”.

Ezt a trendet mi is érezzük a RABOCSI-nál, hiszen évről évre egyre többen bíznak meg minket kifejezetten tengerparti menyasszonyi ruha tervezésével. Azért is nagy öröm számunkra, ha ilyen munka van a tervezőasztalon, mert a kreativitásnak a RABOCSI műhelyben nincs határa, másrészt nagyon szeretjük a bevállalós, igazán menő menyasszonyokat.

Az évek során nagyon sokféle ruhát alkottunk már tengerpartra. Van olyan menyasszonyunk, aki például csipke crop topot és szexi rövid szoknyát képzel el magára. Van olyan is, aki egy áttetsző, sejtelmes és nagyon szellős ruhát szeretne, amit olykor fellebbent a szél. De van az a típus is, aki bár bevállalja a hosszú, igen látványos uszályt, elől mégis teljesen nyitott szoknyában szeretne lépdelni a homokban, ezzel téve különlegessé, igazi tengerparti látványossággá a szettet.

Még rengeteg megoldás létezik színben és formában, nálunk pedig nincs lehetetlen. De vajon, hogyan lesz egy lenge tengerparti viselet egyszerre elegáns és mégis menyasszonyi?

Ez sokszor az anyagválasztáson múlik. Egy szép, áttetsző csipke, egy leheletvékony tüll és már tényleg csak a megfelelő fazon kell, ami teljessé teszi a képet. A folyamat elején közösen a szakképzett kollégákkal átgondoljuk a felkérést, elképzeljük a ruhát, ötletelünk és végül megálmodjuk az igazi tengerparti menyasszonyt!

Általában az ilyen esküvőkre repülni kell akár több órát is, ezért elengedhetetlen, hogy a ruha ne gyűrődjön, vagy kis helyen is elférjen az utazás során. Nem beszélve arról, hogy ezek a különleges alkalmak kettő az egyben élményt jelentenek, hiszen egyúttal a nászutat is élvezhetik a párok. Egy külföldi nyaralás végén pedig tudjuk jól, hogy több hely biztosan nem lesz a bőröndben, inkább kevesebb... Erre a mondatra most biztosan sokan fel is sóhajtottak. 

Ez pedig minden, ami RABOCSI! Előjegyzéseket folyamatosan felveszünk, ne fogjátok vissza az ötleteket, a gondolatokat. Küldjetek nekünk e-mailt, üzenetet a közösségi oldalakon, vagy hívhattok minket munkaidőben. Együtt biztosan megálmodjuk a legszebb tengerparti menyasszonyi ruhát!

Infoblokk