FB_PIXEL
Tényleg a méret a lényeg?
27. szeptember 2019.
Tényleg a méret a lényeg?

Nem éppen! Illetve attól függ, miről is beszélünk éppen. Egy biztos, a RABOCSI ruhák minden esetben 34-42-es méretben készülnek, tehát a teljes méretsorra elképzeljük a kollekció darabjait!

Maximálisan gondolunk a nem konfekció méretekkel rendelkező hölgyekre is, ez azért is misszió nálunk, mert hiszünk a sokszínűségben, abban, hogy a szépség a belsőnkből eredő és annak megtestesülése egyáltalán nem függ a testalkattól. Ez alapján lehetsz az átlagnál alacsonyabb, magasabb, vékonyabb, erősebb testalkatú, nálunk biztosan megtalálod magadnak a megfelelő ruhákat. Segítünk a jó fazon és szín kiválasztásában is. Cél, hogy önmagukra büszke, erős nőket szeretnénk látni a tükörben.

Folyamatosan kapunk privát esküvői fotókat, amelyeken mindig bebizonyosodik, hogy a RABOCSI esküvői ruhák szinte minden testalkatú és magasságú menyasszonyon jól állnak. Ennek az az oka, hogy nagy gondot fordítunk a testreszabott tervezésre. Természetesen a helyes fazon mellett odafigyelünk a testi adottságokra és a menyasszonyok kívánságaira is.

Vajon miért nádszál modelleken mutatja be az új kollekcióját egy divatház?

Jó a kérdés, több oka is lehet ennek. A divatházak évszázados bevett szokása a vékony, fiús, magas lányokon való bemutatás. A kifutón vonuló szenvtelen arcú lányok segítségével kelül először a publikum elé a kollekció. A vékony magas lányok testalkatából adódóan a ruhák jól mutatnak, a legextrémebb fazonok is. Ez azért előnyös, mert hiába egy szép popsi vagy dekoltázs, a ruháról NEM VESZHET EL A FÓKUSZ!

fotó: Pányoki Bence

Nálunk nem ennyire drámai a helyzet. Egész egyszerűen a legkeresettebb méret a RABOCSI-nál a 36-os méret. Mivel nincsen kapacitásunk minden fazon esetén az egész méretsort befotózni, ezért a legpraktikusabb megoldás, ha azt a méretet fotózzuk be az új kollekcióink bemutatására, amit a legtöbben keresnek nálunk. Ezek a kampányfotók a ruhákat mindig a legjobb formájukban mutatják be. A kreatívok, mint reklám pedig, támpontot adnak, illetve benyomást keltenek arról, hogy milyen az adott fazon stílusa, mi az adott kollekció elképzelése. A tervező által megálmodott kampány során bemutatott darabokat aztán egy személyes találkozó alkalmával bárki felpróbálhatja a saját méretében, életszerű helyzetben, bármelyik RABOCSI szalonban.

Szeretettel várunk mindenkit a hamarosan újra megnyíló nyíregyházi vagy a kedd-szombaton (12:00-19:00) nyitva lévő budapesti szalonunkba!

Találjuk meg közösen az álomruhádat!

 

Infoblokk