FB_PIXEL
RABOCSI – MENYASSZONY VAGY HERCEGNŐ?
4. augusztus 2019.
RABOCSI – MENYASSZONY VAGY HERCEGNŐ?

A RABOCSI márkát mindig is meghatározta a túlzás. A divattervező Rabócsi Renáta saját bevallása szerint is a LEG-ek embere, nem ismer köztes megoldást. A legnagyobb, a legszebb, a legimpozánsabb menyasszonyi ruhák biztosan a RABOCSI műhelyből kerülnek ki.

„Ez nemcsak a RABOCSI márka szerelmeseinek igénye, hanem önmagunk felé is elvárás. Fontos, hogy az aktuálisan legszebb és legnagyobb ruhánkat később mindig felül tudjuk múlni. Ez nem kizárólag volumenben jelenhet meg, hanem például egy-egy új, addig nem használt bonyolultabb varrási technikában, de akár a ruha elkészítésével töltött idő mennyiségét is jelentheti, esetleg a felvarrt kristályok száma is lehet rekord egy-egy munkánk során.”

NEM A MÉRET A LÉNYEG!

Évről évre egyre több menyasszony keresi fel a RABOCSI márkát, kivétel nélkül ugyanazzal a kéréssel. Arra az egyetlen fontos napra, amikor a menyasszonyok hercegnővé szeretnének válni, a családot, a barátokat és a Nagy Ő-t is le akarják nyűgözni. De legfőképpen önmagukat szeretnék olyannak látni, mint amilyennek azelőtt soha. 

Emiatt nagyon fontos, hogy mi először megértjük a hozzánk forduló nők lelkét, felfedezzük a rejtett kívánságokat és ennek eredménye, hogy sokszor az előre elhatározott katonás elképzelés szépen lassan új formákat, fazonokat, akár színeket ölt a RABOCSI szalonban. Ez amolyan varázslat, ez a mi különleges képességünk. 

Ezért szoktuk javasolni, hogy legalább 3-4 hónappal az esküvő előtt mindenképpen kezdjük el a RABOCSI protokollt. Ez annyit tesz, hogy megkezdett konzultációk és igényfelmérések mellett, megismerkedünk a menyasszonyainkkal. Erre azért is van szükség, mert így az esküvő napján biztosan a legtökéletesebb ruhában adjuk férjhez az összes RABOCSI menyasszonyt.

TÉVEDÉS: A RABOCSI természetesen nem csak óriási tüll ruhákat készít!

Szeretjük a kevesebb több elven készülő ruháinkat is. Sokszor az anyagminőség varázsolja különlegessé a ruhákat. Egy leheletfinom hernyóselyem, egy habos taft, vagy egy bonyolult csipke és a ruha azonnal mesterművé válik. Mindig az adott menyasszony személyiségéhez és előnyeihez passzoló ruhákat álmodunk meg. Fontos az összkép.

Nagyon sokan küzdenek azzal a kettős érzéssel, hogy bár RABOCSI ruhát szeretnének, de örökre nem szeretnék megtartani azt, esetleg problémás a tárolása, vagy nehéz utána eladni. Találkozunk ezzel időről időre és valahol meg is értjük, hiszen ahogy a mondás tartja "a menyasszony ruhája egyetlen életben, csak egyetlen fellépésre van szánva".

Éppen ezért eldöntöttük, hogy mostantól a már meglévő értékes és csodaszép RABOCSI menyasszonyi ruháinkat kölcsönözhetővé tesszük. Ez okozhat némi korlátot a választásban, de a lehetőség most már tényleg adott, így mindenki megtalálja a tökéletes konstrukciót és a legszebb RABOCSI darabot magának!

A bérelhető választék rövidesen a webshopunkban is elérhető lesz!

Addig is írjatok nekünk, vagy érdeklődjetek telefonon munkaidőben!

Infoblokk