FB_PIXEL
RABOCSI – A csapatmunka
9. július 2019.
RABOCSI – A csapatmunka

Sokan kérdezik, hogyan lehet egy személyben divattervezőként divatot teremteni, szezonról szezonra tervezni, minden menyasszony álmát megvalósítani, sztárokat öltöztetni és az összes női vásárlót boldoggá tenni úgy, hogy közben egy dinamikusan fejlődő céget, egy jól csengő márkanevet kell napról napra sikerre vinni?

Nagyon könnyű és közben összetett is a válasz: HATÉKONY CSAPATMUNKÁVAL!

"Csapatban az erő, a bizalom az első."

A RABOCSI Couture életében a legfontosabb mindig az volt, hogy szakmailag maximálisan felkészült és profi kollégák alkossák a kollektívát, de ami ugyanolyan fontos az a megfelelő bizalom, amit sok-sok éve táplál egymás iránt tervező és kreatív kollégái. Önmagában a RABOCSI életérzést nem könnyű elsajátítani a műhelyben, de nem is lehetetlen! Aki egyszer elkapja a fonalat, az ugyanolyan szerelmes lesz a márkába, mint maga a név tulajdonosa és egyben a márka alappillére, a divattervező: Rabócsi Renáta.

Évről évre egyre több gépi- és kézi varrónő dolgozik azért, hogy a RABOCSI Couture, méltóan a nevéhez, a legszebb ruhakölteményeket fémjelezze, a márka rajongóinak nagy örömére. Tény, hogy nagy nyomás nehezedik a RABOCSI kézi varrónőkre! Stabil kézzel, nagyon alapos munkát végeznek, mivel az ő feladatuk befejezni, tökéletesíteni a megálmodott ruhákat. Az ő asztalukra kerül a legaprólékosabb feladat, díszítenek, applikálnak, ugyanakkor csipkéznek, kristályoznak, festenek és minden elemet felhelyeznek, ami éppen szükséges az adott ruha vagy éppen egy egész kollekció elképzelése szerint.

A RABOCSI-nál minden egyedi ruhaköltemény gondos kezek közül kerül ki, tökéletesen meg nem ismételhető mesterművek formájában. Tartozik a csapathoz ügyes szabász is, aki mellé hamarosan további kollégák csatlakoznak, hiszen a nagy központi átalakulás, a bővülés lehetőségét is hozza magával, így igény szerint folyamatosan tágíthatjuk a teret, bővülhet a központi varrodánk, a legmodernebb gépparkot telepíthetjük, emiatt a jövőben még érzékenyebb és nemesebb anyagok megmunkálását is tudjuk majd vállalni.

A logisztikai vezetőnk, a varrodavezetőnk és megannyi tehetséges ember jól összehangolt munkája teszi igazán teljessé a márkát. Mi tényleg minden nap úgy kelünk fel, hogy minél több nő legmesésebb álmát valósítsuk meg egyszerre!

A RABOCSI ügyvezető igazgatója Uhrin-Hibján Anikó, a márka szakképzett stylistja!

Ő az, aki a legtöbbször látja az elkészült ruhákat, ismeri a márka alapelveit és ugyanolyan szigorúan ragaszkodik a tökéletességhez, mint maga a tervező. A próbákon és a megbeszéléseken gyakran már csak ő van jelen, hiszen amellett, hogy tapasztalt, határozott nő, érti a menyasszonyok és örömanyák nyelvét, pontos instrukciókkal segíti és könnyíti meg a tervező munkáját.

A budapesti bemutató szalonunk élére, a Molnár utcába is kitűnő vezető került. Hajmásyné Bíró Marcsi egy igazi nő, akinek kisujjában van a divat, több, mint 20 éve dolgozik az iparágban. Mindent tud az anyagokról, a színekről a formákról, kinek mi áll jól és mi nem, ráadásul nagyon kedves és türelmes a vendégeinkkel, amit megannyi visszajelzés igazol a közösségi oldalakon. Legfőbb erénye, hogy jól ismeri a márkát, évek óta az egyik legjobb értékesítőnk. Egy médiában jártas budapesti marketing és PR menedzsert, Riba Zoltánt választottunk a márka mellé külső segítségnek, nálunk ő felel a különböző platformos megjelenésekért és a szponzorációs együttműködéseinkért egyaránt. Mellette pedig koordinálja a RABOCSI arculatát, de a legújabb fotózásainkat is leszervezi.

FRISS: A közösségi oldalakon a legfrissebb kollekciónkról készült street fashion fotókat és Törőcsik Franciskáról, a tehetséges fiatal színművésznőről készült barokk ihletésű image fotóinkat is megmutatjuk a héten!

A bővülő létszámmal és jól szervezett koordinációval egyre hatékonyabb a munka a RABOCSI-nál, a szervezet pedig folyamatosan fejlődik, így a divattervező Rabócsi Renáta válláról megannyi súly pereg le, aki így kizárólag azzal foglalkozhat, amihez a legjobban ért, a kreatív tervezéssel!

A legújabb RABOCSI kreációkat az érdeklődők folyamatosan megtekinthetitek a budapesti bemutató szalonban, egyedi méretes ruhákat készíttetni pedig a továbbiakban, kizárólag a nyíregyházi RABOCSI központban tudnak a márka szerelmesei!

Infoblokk