Megújulunk: új szalon, új kollekció
20. május 2019.
Megújulunk: új szalon, új kollekció

Nemcsak a központunk, hanem a készletünk is megújul, ezért megkezdődik egy megismételhetetlen készletkiárusítás. 

 

 

Ez az év számunkra teljes mértékig a fejlődésről szól. A nyíregyházi központunk óriási megújulás előtt áll. Sok évvel ezelőtt itt kezdődött minden, azonban mostanra már egy olyan mértékű igény és elvárás párosul a RABOCSI minőség mellé, ami miatt elengedhetlenül fontos cél lett 2019-re egy hatalmas beruházás, egy komoly fejlesztés. Idén nem csak a csapatot bővítjük, hanem az egész gépparkunkat átalakítjuk és a központi bemutatótermünket is felújítjuk. 

 

Nagyon izgalmas időszak következik számunkra, hiszen a munka végeztével, év végére már egy még nagyobb, vadonatúj, exklúzív szalonba várunk majd benneteket. Nemcsak a szalon újul meg, de rengeteg új gépet is beszerzünk. Jó példa, hogy ezután dupla annyi gyorsvarrógéppel dolgozunk majd, mint eddig, így hatékonyabbá és gyorsabbá válik a munka. Lesznek további hímző és strasszozó gépeink is, amelyek segítségével még egyedibb alapanyagokat készíthetünk, ezáltal még több álmot valósítunk meg idén, még különlegesebb ruhákat tudunk készíteni. 

 

Ahogy megújul a szalonunk, úgy a kollekcióinkat is frissítjük. Már úton vannak az új darabok, ezért döntöttünk és a korábbi tapasztalatok ellenére, sokak nagy örömére  a korábbi kollekcióink megmaradt darabjait kedvezően kiajánljuk, megkezdődik egy megismételhetetlen készletkiárusítás. 

 

Az akciós darabokat kizárólag a weboldalunkon keresztül tudjátok megrendelni!

 

A központi szalont már elkezdtük kipakolni, ezért a munkát is hatékonyan át kellett szerveznünk. A kedvezményes és kifutó darabokat kizárólag az egyik külsős logisztikai raktárunkból szolgáljuk ki, tehát a RABOCSI szalonokban nincs mód válogatni ezek között, vagy próbálni őket. A webshopon történő megrendelés esetén a kollégák becsomagolják a ruhákat, szoknyákat, felsőket méret, szín és típus szerint, majd rögtön kiszállításra kerülnek.

 

Nagyon fontos számunkra, hogy ezután is mikor betértek hozzánk, jól érezzétek magatokat, jó hangulatban teljenek a próbák, amihez nagyban hozzájárul a szalon hangulata is. Mindenképpen arra törekszünk, hogy ez a jelenlegi családias, baráti légkör az új szalonunkban is jelen legyen.

 

 

A felújítás miatt augusztusban Nyíregyházán szünetelünk, a budapesti szalonunkban továbbra is várunk titeket a nyitvatartásunk szerint: kedd-szombat 12:00-19:00. A munka viszont addig sem áll meg a RABOCSI műhelyben, folyamatosan dolgozunk extra sebességgel és erőfeszítéssel, így a további álmaitokat se tartsátok magatokban, mindent elkészítünk és várunk benneteket szeretettel!:)

Infoblokk