FB_PIXEL
Hogyan válassz menyasszonyi ruhát?
17. június 2023.
Hogyan válassz menyasszonyi ruhát?

A menyasszonyi ruha kiválasztása  fontos mérföldkő az esküvőszervezés során, sokan már kislánykoruktól álmodoznak erről. 

Ahogy az aktuális ruhatrendek, anyagok, formák folyamatosan változnak, könnyű elbizonytalanodni amikor a ruha kiválasztására kerül sor. 

Azt azonban mindig tartsuk szem előtt, hogy minden egyes nő különbözik, más adottságokkal, formákkal rendelkezik, más tükrözi az ízlését, egyéniségét.  Az aktuális trend nem feltétlenül fog illeni mindenkihez. 

A Rabocsi Couture alkalmi és esküvői illetve menyecske ruha tervezéssel foglalkozik. Limitált számban készül az adott évben ruha, és mind egyedi, két ugyanolyan nem kerül ki az üzletből. 

A legfőbb célunk pedig az, hogy minden egyes menyasszony számára álomszép ruhát készítsünk, amely tökéletesen illik az egyéniségéhez, testalkatához, amiben a legszebb lesz a Nagy Napon.

 

Ha az esküvőd előtt állsz, szeretnék megosztani veled néhány tippet arról, hogyan válassz tökéletes menyasszonyi ruhát.

 

1. Tükrözze az egyéniséged: 

Az esküvő a szerelmed és a személyiséged ünnepévé kell, hogy váljon. Alkalom arra, hogy előbújjon belőled a Díva, a Stílusikon, a Sztár, a romantikus hercegnő, a királynő, bármi ami benned van.

Ahogy a ruha kiválasztásakor végigmész az opciókon, ügyelj arra, hogy olyan ruhát válassz, amely tükrözi az egyéniséged és stílusod. Lehet, hogy az aktuális trendek lenyűgözőek, csak éppen nem a Te stílusod tükrözik.

 

2. Az első benyomás: 

Egy menyasszonyi ruha kiválasztásánál az első benyomás a legfontosabb. Amikor felpróbálsz egy ruhát, figyeld, hogy hogyan érzel magad benne. Rögtön meg kell érintenie a szívedet, és mosolyt kell csalnia az arcodra. Ha a ruhában tökéletesnek érzed magad, akkor jó úton jársz.

 

3. Kényelem mindenek felett: 

Mint már korábban említettem, a kényelem az egyik legfontosabb szempont egy esküvői ruha kiválasztásakor. Gondolj arra, hogy egy egész napot fogsz benne tölteni, táncolsz, üdvözlöd a vendégeket, fotózáson veszel részt és még sorolhatnánk. Fontos, hogy kényelmesen érezd magad, hogy képes legyél élvezni a nagy napodat, anélkül hogy bármi korlátozna vagy aggódnod kellene amiatt, hogy, hogy áll, hol gyűrődik, kilóg -e stb.

 

4. Bátran légy különleges: 

Az egyedi tervezésű ruhák tökéletes lehetőséget kínálnak arra, hogy kifejezd a stílusodat és egyéniségedet. A Rabocsi Couture  a legújabb trendek mellett figyelembe veszi a személyes preferenciáidat is. Egyedi ruhával még különlegesebbnek és egyedinek érezheted magad az esküvődön.

 

A menyasszonyi ruha választása nemcsak a mintákról és anyagokról szól, sokkal inkább egy személyes megnyilvánulás. A Rabocsi Couture segít Neked megtalálni az igazit. Látogass el a weboldalunkra - www.rabocsirenata.hu -  és fedezd fel az egyedi tervezésű menyasszonyi és alkalmi ruháinkat. 

Neked csak annyi a dolgod, hogy bejelentkezz és amikor a ruha elkészül, tündökölj!

Infoblokk